Maria Bingo

Maria Bingo är en bingosajt som även har sektioner för casino, slots, skraplotter, games och poker. Maria Bingo ägs av det stora spelföretaget Unibet och är tillgänglig på cirka tjugo olika språk, inklusive svenska, finska, norska och danska. Sajten har varit igång sedan år 2005 och använder sig av mjukvara från Aberrant Software. Precis som de flesta andra svenska bingosidor har Maria Bingo bingospel som öppnas direkt i webbläsaren.

Värt att nämna är att Maria Bingo har en egen webbradiostation som du kan ha igång för att sätta stämningen när du spelar.

mario bingo

Bonusar

De flesta svenska bingosidor – till exempel Bertil Bingo och Svenska Bingo – har generösa välkomstbonusar, och Maria Bingo är inget undantag. När du registrerar dig hos Maria Bingo får du omedelbart 50 kronor att spela bingo och sidospel för, redan innan du har gjort någon insättning. När du gör din första insättning matchas den med 100% upp till 1 300 kronor. Första insättningen du gör varje månad får du 50% bonus på upp till €50. Man kan alltså inte bara få välkomstbonus hos Maria Bingo utan bonusarna fortsätter strömma in kontinuerligt.

Bingochatt med mera

Maria Bingo har satsat mycket på att skapa en trevlig stämning och här finns en välbesökt bingocommunity där du kan lägga upp en profil, blogga, dela med dig av recept, med mera. Maria Bingo har även en sida på Facebook (administrerad av Parabol Games) där du kan hitta specialerbjudanden och annat information. I bingochatten hos Maria Bingo finns förutom andra bingospelare även chattvärdar som håller ordning och ordnar olika tävlingar som är gratis att delta i och där man kan vinna bonuspengar. Om inte all denna sociala interaktion är nog för dig kan du även hänga med på Maria Bingos bingokryssningar över Östersjön för att träffa andra bingofantaster öga mot öga och spela bingo ute på öppna havet.

Spela bingo hos Maria

Maria Bingo erbjuder många olika sorters bingo, inklusive 90-bollarsbingo, mönsterbingo och variantbingo med 75 bollar. De billigaste ordinarie bingobrickorna kostar 50 öre och du kan bland annat hitta dem i bingorummet Bugg. Ett annat exempel på ett rum med billiga brickor är Plätten, där köper du brickor för 1 krona styck. De dyraste ordinarie bingobrickorna hos Maria Bingo kostar 20 kronor. Ett exempel på ett rum med dyra brickor är Guldtian där varje bricka kostar just tio kronor. Guldtian har alltid en stor jackpott.

Mjukvaran hos Maria Bingo kommer från Aberran Software. Om du stöter på problem, kontrollera att du har senaste versionen av Flash installerad. Alla spel öppnas direkt i webbläsaren och det spelar ingen roll vilket operativsystem din dator har. Det går att spela i flera bingorum samtidigt, och det går även bra att chatta i ett rum och spela i ett annat. Man behöver alltså inte avsluta ett intressant samtal bara för att man vill spela i ett annat rum.

Kundtjänst

Maria Bingo erbjuder svensktalande support via telefon, e-post och live-chatt. Det finn ett svenskt gratisnummer att ringa, 0200-58 02 40. E-postadressen är kundtjanst@mariabingo.com. För livechatt, gå till hjälpsektionen hos Maria Bingo och klicka på ikonen för livechatt.

Öppettider (alla dagar)

Telefon: 10:00-22:00

E-post & Livechatt: 9:00-24:00

Om du föredrar att spela på en bingosajt vars kundtjänst är öppen dygnet runt rekommenderar vi

Svenska Spel Bingo.

Insättningar och uttag

Maria Bing accepterar flera olika transaktionsmetoder, inklusive banköverföring, kreditkort och e-plånböcker. Exempel på populära metoder är VISA, MasterCard, Skrill (Moneybookers), Neteller, ClickandBuy och banköverföring.