LyckoBingo

Lyckobingo har stängt och erbjuder inte längre något spel. För mer information om svenska bingosidor, besök våra sidor om Maria Bingo, Bertil Bingo och Sverige Bingo.

LyckoBingo är en av många svenska bingosidor som inriktar sig på just bingo. LyckoBingo är inte en del av någon stor spelsajt med odds, poker, etc. Dock erbjuder LyckoBingo en del casinospel vid sidan av bingon.

LyckoBingo erbjuder bingo på svenska och man spelar i svenska kronor. Det är svenska som gäller i bingochatten, och om man vill ha hjälp finns svenskspråkig supportpersonal. Till skillnad från en hel de andra svenska bingosidor har LyckoBingo en supportavdelning som är bemannad dygnet runt.

E-post: kundsupport@bingoresponse.com
Telefon: 0200-88 45 06 (svenskt gratisnummer)

lyckobingo

Gratis skraplott varje dag

Har du satt in riktiga pengar till ditt spelkonto hos LyckoBingo? I så fall kan du se fram emot en gratis skraplott varje dag så länge du har positiv balans på ditt spelkonto. Högsta vinsten på de skraplotter som delas ut är 100 000 kronor, så här finns chans att få ett rejält tillskott i kassan utan att behöva göra något mer än att se till att alltid ligga plus i spelkontot hos LyckoBingo. Det är inte många svenska bingosidor som erbjuder denna förmån.

Spela bingo

Hos LyckoBingo kan du välja mellan sju olika bingorum. Här finns 75-bollarsbingo och 90-bollarsbingo, däremot inte 80-bollarsbingo. Det är synd att så många svenska bingosidor avstår från att erbjuda 80-bollarsbingo.

Bingorummen hos Lycko Bingo

Bingorum Bingosort Kostnad
Bingomixen 90-bollarsbingo 1 krona / brickan
Bingoespresso 90-bollarsbingo 2,50 kronor / brickan
Bingobuffén 90-bollarsbingo 50 öre / brickan
Discobingo 75-bollarsbingo 1 krona / brickan
Bingocaféet 75-bollarsbingo 5 kronor / brickan
Bingosalongen 75-bollarsbingo 2,50 kronor / brickan
Bingoparty Direkt 75-bollarsbingo 1,50 krona / brickan