Betsson Bingo

Betsson Bingo är en del av den stora spelsajten Betsson. Betsson öppnade år 2001, men det var först år 2007 som bingoavdelningen tillkom. Betsson Bingo ägs och drivs av Betssons maltesiska dotterbolag BML Group Ltd och har spellicens från Malta, som är en del av EU.

Spela bingo hos Betsson

Hos Betsson Bingo finns 75-bollarsbingo och 90-bollarsbingo, inklusive varianterna turbobingo och singelbingo. Turbobingo är en slags snabb-bingo för den som är sugen på ett snabbt bingospel. Singelbingo är en sorts bingo där du inte spelar mot andra bingospelare.

Till skillnad mot många andra svenska bingosidor erbjuder Betsson Bingo in 80-bollarsbingo.

Precis som många andra svenska bingosidor har Betsson Bingo ett stort utbud av bingospel där man spelar i svenska kronor. Här är några exempel på populära bingospel hos Betsson Bingo:

  • GratisBingoGratis bingo är något som förekommer på många svenska bingosidor och Betsson Bingo är inte något undantag. Två gånger per dag kan du spela bingo gratis hos Betsson: en gång klockan 17:00 och en gång klockan 17:30. Du kan hämta 3 bingobrickor till varje omgång och i prispotten ligger 450 kronor per omgång. Det är normalt 90-bollarsbingo som spelas.
  • ReseBingoBetsson Bingo skiljer sig från de flesta andra svenska bingosidor genom att erbjuda ett bingospel där man kan vinna en resa för två personer värd 50 000 kronor. Resmålen varierar – i skrivande stund är det en resa till Florida, USA som ligger i potten. En gång i månaden kommer ett nytt resmål. ReseBingo finns tillgänglig hela dagen. Det är 90-bollarsbingo som spelas och varje bingobricka kostar 6 kronor.
  • Om du vill spela turbobingo kan du till exempel välja bingospelet Tornado hos Betsson Bingo. Det finns tre rader på bingobrickan och du behöver bara fylla en rad för att få bingo. Bollarna dras snabbt och spelomgångarna brukar bli mycket korta. Bingobrickorna kostar 2 kronor styck.
  • Är det mönsterbingo du är ute efter? Mönsterbingo är populärt på många svenska bingosidor och hos Betsson Bingo erbjuds bland annat bingospelet Kärleken. Kärleken är 75-bollars mönsterbingo där varje bingobricka kostar 3 kronor. Om du lyckas fylla hela mönstret inom 22 bolldrag vinner du jackpotten.
  • Vad vore svenska bingosidor utan billig bingo? Hos Betsson Bingo finns bingospelet 50-öringen där även en liten spelkassa räcker till massor av bingobrickor. Får du bingo på rad tre inom 41 bolldrag vinner du jackpotten. 50-öringen är alltid 90-bollarsbingo.